شما اینجا هستید

    اجتماعی » سومین روز تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

در سومین روز تبلیغات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سه نامزد از ۶ نامزد احراز صلاحیت شده طبق قرعه کشی صورت گرفته توسط سازمان صداوسیما در برنامه‌های تلویزیونی حاضر شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیز خبر در سومین روز تبلیغات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سه نامزد از ۶ نامزد احراز صلاحیت شده طبق قرعه کشی صورت گرفته توسط سازمان صداوسیما در برنامه‌های تلویزیونی حاضر شدند.

علیرضا زاکانی اولین نامزد روز سوم تبلیغات بود که با حضور در برنامه تلویزیونی صف اول شبکه خبر به ارائه برنامه‌ها و رزومه‌ی خود پرداخت.

مهم‌ترین سخنان علیرضا زاکانی در این برنامه به شرح ذیل بود:
مهم‌ترین کاری که من انجام داده‌ام مبارزه با فساد بوده است، در ۴۵ سال گذشته برای روز به روزی که مسئولیت داشتیم پاسخگو هستم.
شعار من این است: پاک باش و خدمتگزار، نام دولت من هم دولت خدمت است.
فساد نه اصلاح‌طلب می‌شناسد نه اصولگرا، فساد هر کجا هست بد است. برخی مسئولان برای مقابله با فساد تعارف می‌کنند و خجالت می‌کشند. به‌نظر من باید از مردم خجالت کشید.
باید اختیارات را در کشور تقسیم کرد و به سمت تمرکززدایی رفت، دولت باید در مقام سیاست‌گذار و تسهیل قرار بگیرد و اختیارات را توزیع کند.
در کابینۀ فعلی آقایان علی‌آبادی، محرابیان، خاندوزی، منصوری، مرتضوی، لطیفی و اسماعیلی آدم‌های شایسته‌ای هستند و از آن‌ها در دولتم استفاده خواهم کرد، حتما نیاز به تغییر و پوست‌اندازی هم خواهیم داشت تا بتوانیم ظرفیت‌های عظیم دانش و منابع را به سمت رشد کشور ببریم.
شایسته‌سالاری سه رکن دارد: داشتنِ علم و دانش،  پاکدستی و توان و عُرضه.

مصطفی پورمحمدی دومین نامزدی بود که با حضور در برنامه تلویزیونی با مردم شبکه یک به ارائه برنامه‌ها و رزومه‌ی خود پرداخت.
من با صدام که بدترین دشمن ملت ایران بود مذاکره کرده‌ام، این موضوع نشان می‌دهد که می‌شود با دشمنان بزرگ هم مذاکره کرد اما از موضع قدرت. میدان و دیپلماسی تکمیل‌کنندۀ هم هستند.

کارهای حاشیه‌ای و نمایشی و عکس‌گرفتن باید نقد شود. باید با پشتوانۀ قدرت ملی و راهنمایی خوب مشکلات کشور را حل کنیم.
طی دو سال پس از آن که به معاونت وزارت اطلاعات منصوب شدم پروندۀ مهم جنایت منافقین را رسیدگی کردم.
دولتِ من دولت قرار است، در این دولت از تنش‌ها و بدبینی‌ها فاصله خواهیم گرفت. گرایش‌ها و سلیقه‌ها را مانع خدمت قرار نخواهم داد.

سعید جلیلی سومین نامزدی بود که با حضور در برنامه تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر به ارائه برنامه‌ها و رزومه‌ی خود پرداخت.

مهم‌ترین سخنان جلیلی در این برنامه به شرح ذیل بود:
لازمۀ پیشرفت کشور داشتنِ برنامه و باورداشتنِ به آن است، در سال ۹۲ که برنامۀ ششم داشت نوشته می‌شد رئیس‌جمهور وقت گفت ما برنامه را دنبال نمی‌کنیم.

حاصلش این شد که در آن ۸ سال ۳۰ درصد از برنامه اجرا شد که آن هم مربوط به موضوعات روزمره بود.
اهداف برنامۀ هفتم توسعه کاملا قابل تحقق است اما کار می‌خواهد، اگر شما اشراف نداشته باشید ممکن است کار جلو نرود. پیشرفتِ همراه با عدالت منافع عده‌ای را خراب می‌کند و ممکن است آن‌ها مانع‌تراشی کنند.
دولت مقتدر دولتی است که بتواند بر پولی که در کشور درحال گردش است حمکرانی لازم را داشته باشد نه اینکه سروصدا کند، مصارف و منابع ارزی باید مشخص باشد. فاصلۀ تخصیص و تامین ارز برای واردکنندگان، بازار ارز را مختل می‌کند.

واردکننده برای اینکه کارش را زود انجام بدهد قبل از تامین ارز می‌رود از بازار ارز می‌خرد. بعد از اینکه ارز گرفت می‌رود آن را در بازار آزاد می‌فروشد. این خودش بازار را دچار تلاطم می‌کند.
مالیات ابزار سیاست‌گذاری است نه فقط منبع درآمد، اگر شما نگاه کاملی داشته باشید و بگویید من با ابزار مالیات از تولیدکننده در مقابل واردات غیرضرور استفاده می‌کنم، این مالیات را ارزشمند می‌کند.

تا می‌گویند مالیات برخی می‌گویند که به مردم فشار می‌آید. نه اتفاقا مالیات اگر خوب سیاست‌گذاری شود فشار از روی مردم برداشته می‌شود.

خیلی از افراد با حقوق اندک مالیات می‌دهند و کسانی با درآمدهای نجومی مالیات نمی‌دهند. دولت مقتدر دولتی است که بتواند از کسی که درآمد نجومی دارد مالیات بگیرد.
باید خانه برای مردم ساخته شود نه فقط خوابگاه، برای نمونه طوری باید محل ساخت خانه جایابی شود که فرد بتواند ظرف چند دقیقه از خانه‌اش به محلی تفریحی برسد.

ما در کشور کمبود زمین نداریم مشکل انحصارِ زمین است.
باید به سراغ دولت فوق‌هوشمند برویم؛ یعنی به‌جای این که مردم سراغ دولت بروند دولت به سراغ مردم برود و نیازهای آن‌ها را حل کند، مثلا دولت به شما اعلام ‎‌کند شما الان این وام را می‌توانید بگیرید یا فلان خدمت را می‌توانید درخواست کنید.
سالانه ۴۰ هزار شناور از تنگۀ هرمز عبور می‌کنند و سهم ما از اقتصادِ این موضوع فقط ۲ درصد است، در صورتی که می‌تواند تا ۱۰ میلیارد دلار برای ما درآمد داشته باشد، سواحل مکران ظرفیت‌های گردشگری دارد. کوه‌های مریخیِ آنجا برای ساخت فیلم هم مناسب است اما همچنان دست‌نخورده مانده است‌‌.

به‌جای نفت باید فرآوردۀ نفتی بفروشیم، کسانی که از ایران نفت می‌خرند عمدۀ آن را تبدیل به فرآورده می‌کنند و چند برابر قیمت به خودمان و دیگر کشورها می‌فروشند.

اگر شما پنج تا پتروپالایشگاه مثل خلیج‌ فارس داشته باشید بی‌نیاز از فروش نفت می‌شوید. اما پول ساخت این کار از کجا می‌آید؟

وقتی بازار ملتهب می‌شود پول مردم سمت ارز و سکه می‌رود اما اگر مردم بدانند با سرمایه‌گذاری در ساخت صنایع انرژی چندین برابر سود می‌کنند قطعا مشارکت می‌کنند. با این کار نه‌تنها نفت نمی‌فروشیم بلکه خودمان نفت می‌خریم و تبدیل به فرآورده می‌کنیم.

چهارمین روز تبلیغات نامزدهای انتخاباتی متفاوت‌تر نسبت به سه روز اول برگزار خواهد شد.
انتهای خبر/

دسته بندی: اجتماعی, ایران, تیتریک, سیاسی, ویژه خبری, پیشخوان, گزارش برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد