شما اینجا هستید

    اقتصادی » تولید سالانه ۴ هزار تن پنیردر تکاب

سالانه ۴ هزار تن پنیر، ۳۸۰۰ تن گوشت قرمز و ۲۵۰ تن پشم در روستا‌های شهرستان تکاب تولید می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیزخبر، روستا‌ها اهرم‌های قدرتمند توسعه و مراکز اصلی تولید و ثروت آفرینی هستند که می‌توان از طریق حمایت و پشتیبانی از بخش‌های کشاورزی و دامداری روستایی مسیر توسعه را تسهیل کرد.

مدیر جهاد کشاورزی تکاب گفت: شهرستان تکاب دارای ۲۱۰ هزار رأس دام سبک و ۱۱ هزار رأس دام سنگین است که دامداران این شهرستان سالانه ۲۱ هزار تن شیر ۴ هزار تن پنیر، ۳۸۰۰ تن گوشت قرمز و ۲۵۰ تن پشم تولید می‌کنند.

رضایی افزود: بمنظور توسعه دامپروری شهرستان نژاد قزل افشار گوسفند و سیمین تال گاو در روستا‌ها ترویج و توسعه یافته است.

کارشناس صنایع غذایی جهاد کشاورزی تکاب نیز گفت: در شهرستان تکاب بیش از ۳۵ واحد پنیر زنی فعال است.

غلامرضا مرادی افزود: تکاب بعنوان یکی از قطب‌های تولید پنیر سنتی در استان مطرح است ، با توجه به وجود بیش از ۲۰۰ هزار رأس گوسفند و ۱۳ هزار رأس دام سنگین این شهرستان نقش مهمی در تولید پنیر دارد.

وی گفت: یک سری برند سازی برای تولید لبنیات در تکاب صورت گرفته و پنیر تولیدی تکاب به لحاظ تغذیه دام‌ها از علوفه‌های مفید مراتع این شهرستان ممتاز می‌باشد.

انتهای خبر/

دسته بندی: اقتصادی, تیتریک, شهرستان, عکس, ویژه خبری, پیشخوان, گزارش برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد